Torro Webshop

Via deze link kom je rechtstreeks op de Torro Webshop, KLIK HIER

Torro Fans Keepers

Graag stellen we jullie Vince Cambré voor, keeper bij Royal Antwerp FC - U10 Elite in het seizoen 18/19. Hij vertelt je in zijn interview hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor een paar Torro handschoenen gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Graag stellen we jullie Matteo "Peo" Vercruysse voor, keeper bij KVK Ninove - U8 in het seizoen 18/19. Zijn Torro verhaal is ook leuk om lezen. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor een paar Torro handschoenen gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Graag stellen we jullie Niels Roodhooft voor, keeper bij VC Herentals - U17 Prov in het seizoen 18/19. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor een paar Torro handschoenen gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

31 maart 2018 kwam Torro in onze winkel Football Store Putte binnen gewaaid. Na enkele testperiodes van deze handschoen, kwamen wij tot de vaststelling dat dit een goed product was en wij wilden dit verder verdelen in onze winkel en samen met de leverancier verder ontwikkelen en op punt zetten.