Niels Roodhooft - Keeper U17 - VC Herentals 18/19

29-01-2019

Graag stellen we jullie Niels Roodhooft voor, keeper bij VC Herentals - U17 Prov in het seizoen 18/19. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor een paar Torro handschoenen gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Niels Roodhooft


Wij kennen Niels pas sinds de aanschaf van zijn Torro handschoenen, daarvoor kenden we hem niet, ondertussen hebben we een goed contact met hem en hij volgt voor ons ook een beetje op hoelang de handschoenen meegaan, wij weten dat ondertussen al :-)
Zijn verhaal vind je hier onder...

Interview Niels Roodhooft

Voornaam :Niels

Achternaam : Roodhooft

Huidige ploeg : VC Herentals

Leeftijdscategorie : U17 provinciaal

Voorgaande ploeg(en) : SKS Herentals

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :

->Ik kwam voor het eerst in de winkel van Stijn om Elite handschoenen te kopen en hij stelde me voor om ook eens een paar Torro handschoenen te testen , ik ben ingegaan op zijn voorstel en zo ben ik in contact gekomen met Torro.

Waarom heeft jou doen besluiten om voor de Torro Handschoenen te kiezen.:

-> In de winkel gaf Stijn mij een Torro handschoen en een bal, tot mijn wonder bleef de bal er gewoon aanhangen zonder veel moeite te moeten doen.Dit was voor mij de doorslag om de Torro handschoenen te nemen.

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :

->De grip is zeer goed en wordt ook behouden , de slijtage is zeer miniem : ik heb nu 40 trainingen met de Torro handschoenen gedaan allemaal op kunstgras en er is nauwelijks iets aan te zien, ook de grip is nog altijd even goed.

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :

-> Ik zou Torro zeker aanraden aan andere keepers want voor de relatief goedkope prijs is de handschoen gemaakt van zeer goed materiaal zodat de grip behouden blijft en er weinig slijtage is.

Zou je de nieuwe modellen ook terug aanschaffen

->Ja,ik ga zeker de nieuwe modellen aanschaffen.

Als je 1 technisch aspect zou mogen veranderen aan de handschoen, wat zou dat dan zijn? :

->Ik ben zeer tevreden over de handschoen dus er moet niet echt iets veranderen voor mij.

Wij danken jou voor je eerlijkheid en oprechtheid.