Torro, door footballstore.be naar België gebracht sinds 30/03/18

27-01-2019

31 maart 2018 kwam Torro in onze winkel Football Store Putte binnen gewaaid. Na enkele testperiodes van deze handschoen, kwamen wij tot de vaststelling dat dit een goed product was en wij wilden dit verder verdelen in onze winkel en samen met de leverancier verder ontwikkelen en op punt zetten.

Nieuwe Torro handschoenen vanaf eerste moment een schot in de roos.

Al snel bleek dat de Torro handschoenen in de smaak vielen bij onze klanten en dat dit vanaf het eerste moment een schot in de roos was.

Wij wisten door het testen dat deze een zeer hoog grip gehalte hadden, alleen wisten we nog niet hoelang deze zouden meegaan en hoelang de grip zou stand houden, maar daar later meer informatie over :-)

De eerste twee Torro modellen, zijn bovenstaande modellen geweest, deze zijn tot op heden nog steeds in collectie, al wordt het logo wel vernieuwd in de komende collecties in deze modellen  

Aangezien wij als Football Store Putte en footballstore.be gekend zijn als keeper speciaalzaak hechten wij zeer veel belang aan de kwaliteit van de Torro handschoenen, uiteraard zijn er steeds zaken ter verbetering mogelijk, de 3 hoofdpunten waar zeer veel belang aan gehecht wordt, zijn : 1. grip - 2. duurzaamheid en 3. comfort.