Matteo "Peo" Vercruysse - Keeper U8 - KVK Ninove 18/19

19-02-2019

Graag stellen we jullie Matteo "Peo" Vercruysse voor, keeper bij KVK Ninove - U8 in het seizoen 18/19. Zijn Torro verhaal is ook leuk om lezen. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor een paar Torro handschoenen gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Matteo "Peo" Vercruysse


Matteo "Peo" Vercruysse kennen we nog niet zo heel lang. Via Dirk Demol is hij bij de Torro handschoenen gekomen, als grote fan van Courtois die ook met zwarte handschoenen speelt, wilde hij uiteraard ook graag zwarte handschoenen. Via Dirk zijn zijn ze bij Torro terecht gekomen. Kwaliteitsvolle handschoenen in kindermaten. Ideale combinatie voor deze "Peo" die er nog enige tijd van zal genieten :-)

Lees zijn verhaal hieronder verder...


Interview Matteo "Peo" Vercruysse

Voornaam : Matteo "Peo"

Achternaam : Vercruysse

Huidige ploeg : KVK Ninove

Leeftijdscategorie : U8

Voorgaande ploeg(en) : /

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :

-> Mijn papa was aan het rondvragen welke keeper handschoenen geschikt zouden zijn aan Trainer Dirk De Mol. Mijn papa had mij al een hele resem goedkope wanten gekocht, maar die waren snel versleten en beschadigd. Trainer Dirk kon ons in contact brengen met Torro, hij had die zelf ook en was daar heel tevreden over. Initieel was mijn papa aan het kijken of het nodig zou zijn om vingerbescherming te hebben in mijn handschoenen maar alle trainers vonden dat we eerst de bal moesten leren voelen. Ik ben grote fan van Courtois en deze speelde met zwarte handschoenen dus moest mijn papa opzoek naar volledig zwarte handschoenen voor mij.

Wat heeft jou doen besluiten om voor de Torro Handschoenen te kiezen.:

-> Omdat mijn zoon zijn best bleef doen als keeper en hij eigenlijk bij U8 nog geen vaste keeper rol kreeg, dacht ik nog wat verder te doen met enkele goedkope handschoenen. Door de slijtage die snel optrad bij die wanten begon ik uit te kijken voor andere. Matteo bleek ook hevige fan van Courtois en hij vroeg me een paar zwarte handschoenen. Net op dit moment kwam bij Torro met de zwarte editie handschoenen uit, dit bleek met de eindejaarsfeesten in zicht een heel geschikt cadeau. Een goede handschoen voor een kleine man die super gemotiveerd is, zijn best doet en snel vooruitgang maakt.

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :

-> Kwaliteit, slijtage is merkbaar minder bij deze handschoenen

-> Stevige handschoen

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :

-> Is het toeval of niet maar sinds hij de zwarte handschoenen draagt blijkt hij in top vorm te zijn. Het zal misschien niet alleen aan de handschoenen liggen maar het zal toch wel een rol spelen.

Zou je de nieuwe modellen ook terug aanschaffen

-> Na de eerste aankoop zijn we nog heel tevreden, dus denk ik dat de keuze gemaakt is voor langere tijd.

Als je 1 technisch aspect zou mogen veranderen aan de handschoen, wat zou dat dan zijn? :

-> Torro is voor mij en mijn zoon een nieuwe ervaring. Door de jonge leeftijd en de recente aanschaf kunnen wij momenteel nog niet voldoende oordelen hierover

Wij danken jou voor je leuke en oprechte feedback

De Handschoenen van Matteo "Peo" Vercruysse  

Check zijn handschoenen, in gebruik van januari 2019, zeer weinig tot geen slijtage +/- op dit moment 20 sessies achter de rug. (tot en met 18/02/19)

Sfeerfoto's van Matteo "Peo" Vercruysse

Videozone Matteo "Peo" Vercruysse