Torro Combi-Deals


Sinds april 2018 is Torro reeds op de markt en zoals jullie ondertussen op deze website - facebook en instagram ook reeds gezien hebben, zijn er al heel wat keepers die met Torro aan de slag zijn gegaan en dit over de verschillende niveaus over alle leeftijdsgroepen.

In het verleden hebben we dit gedaan met exclusieve contracten voor de keepers, waarbij ze 1 seizoen of meer enkel en alleen maar met Torro konden werken.

Ondertussen hebben we onze werking een beetje aangepast en gaan we vanaf seizoen 22/23 starten met Combi-Deals, zo zal je steeds een leuke deal kunnen maken met Torro en dit reeds vanaf 2 paar.

Interesse om op één of andere manier samen te werken met Torro, vraag hieronder jou samenwerking aan en wij contacteren je spoedig. Wij werken zowel individueel met de keeper samen, als met keeperstrainers.

Opgelet, wij werken niet met gratis deals, maar wel met interessante voorwaarden.

Optie niet van toepasssing staat er ook bij

Laura Van der Weyden is sinds midden juni in ons Torro Prov Team terecht gekomen. Zij speelt op dit moment bij de Dames van KSK Heist in 4de prov A. Zij is ook een ongeziene reeks aan het neerzetten en alsook was zij geselecteerd voor speelster van de maand oktober door de facebookgroep BFA (Belgian Football Analytics

Schrijf je in op onze Torro nieuwsbrief  

Op de hoogte gehouden worden van alle Torro acties zoals : 

- Opruimingen

- Nieuwe Collecties

- Limited Editions

- Pré Orders