Laura Van der Weyden (KSK Heist) 5de cleansheet op een rij 

10-11-2019

Laura Van der Weyden is sinds midden juni in ons Torro Prov Team terecht gekomen. Zij speelt op dit moment bij de Dames van KSK Heist in 4de prov A. Zij is ook een ongeziene reeks aan het neerzetten en alsook was zij geselecteerd voor speelster van de maand oktober door de facebookgroep BFA (Belgian Football Analytics

5 cleansheets op een rij

Ondertussen is Laura met haar ploeg KSK Heist ook een schitterende reeks van overwinningen aan het neerzetten bij de Dames in 4de prov A Antwerpen. 27 op 27, slechts 2 goals tegen op 9 matchen en de laatste 5 wedstrijden op een rij, de nul gehouden, dus 450 minuten ongeslagen, dat zetten wij natuurlijk graag in de picture :-), dit weekend was er een forfait in hun voordeel, dat zou de 6de geweest zijn, maar die tellen we uiteraard niet mee ;-)

KSK Heist B - KFC Schoten SK : 5-0

K. Ternesse VV - KSK Heist B : 0-4

KSK Heist B - FC Ik Dien B : 6-0

K Rumst SK - KSK Heist B : 0-4

KSK Heist B - KVK Hingen : 9-0

Naast deze leuke overwinningen en prestatie van haar, is ze ook nog geselecteerd voor speelster van de maand oktober door de facebookgroep BFA (Belgian Football Analytics)

Wanneer een Torro keepster geselecteerd is voor speelster van de maand, dan helpen wij graag mee om haar zo ver mogelijk in dit klassement te brengen, ondertussen is deze wedstrijd afgelopen en door de vele stemmen van vrienden - familie - kennissen, ploegmaats en Torro members, heeft zij ook deze wedstrijd gewonnen met een score van 408 stemmen tegen 232 voor de tweede in de stand.

Bij deze wensen wij haar een dikke proficiat met haar persoonlijke overwinning als speelster van de maand oktober in 4de prov A Antwerpen. Congratz Laura en zet de cleansheets nog maar wat verder. Het record staat op naam van jou collega keeper bij KSK Heist, Fré Van Aerschot op 833 minuten ;-)


Wil jij ook meer te weten komen over onze Torro Deals en mogelijke samenwerkingen? Vul onze Torro Deals lijst in en wij contacteren je spoedig terug.