Coronacrisis verandert ons leven

Er verandert veel de laatste tijd, niet zoals iedereen het wilt, maar we moeten er door en het kan niet anders.

Daarom hebben wij bij onze leverancier van de keeperhandschoenen naar de mogelijkheid gevraagd voor uitwasbare mondmaskers te laten maken.

Wij laten mondmaskers in eigen design produceren, bestaande uit 3 lagen met optie om filter tussen te plaatsen, we hebben gemerkt dat met 2 lagen er nog teveel lucht uit het masker komt, daarom 3 lagen met optie filter, 2 lagen met optie filter zou ook al goed moeten zijn en reeds voldoende moeten afremmen.

Test die we gedaan hebben was de volgende. Vuurtje aangestoken met aansteker, mondmasker aangedaan en vuurtje uitgeblazen met 2 lagen, vuur ging uit, met filter ertussen (gewoon keukenpapier) vuur ging niet meer uit.


Heb jij interesse om je eigen design mondmasker te laten maken, informeer dan bij ons naar de prijzen. We hebben besloten dat we dit reeds vanaf 15 stuks kunnen gaan laten maken, zodoende dat ook individuele teams hun eigen design mondmasker kunnen laten maken en als team naar buiten kunnen komen.

Vul hieronder je gegevens in en stuur ons het gewenste aantal door, wij zorgen voor een passende offerte en een design ook. Design wordt in eerste fase doorgestuurd met een watermerk op.