Interview Yana Wouters - Keepster 1ste Prov Dames - K Kontich FC Dames

29-01-2019

Onze volgende keepster in het Torro Team is Yana Wouters, onze wildcard van het seizoen 18/19, vanwege dat zij niet op Elite niveau speelt, maar 1ste prov dames bij K Kontich FC als 16 jarige. Hoe zij bij Torro terecht gekomen is, waarom zij met een wildcard in het Torro Team zit en wat zij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Samenwerking sinds 30/11/18

Yana Wouters kennen we al geruime tijd, van in de tijd (2013) dat ikzelf nog keeperstraining gaf, ik heb haar ook als eerste persoonlijke keeperstraining gegeven om vooral de basistechnieken bij te schaven en geloof me, op 11 jarige leeftijd is er nog heel veel werk aan :-) ook bij jongens trouwens.

Stap voor stap hebben we dit gedurende 2 jaar ongeveer opgebouwd, waarna het voor mij moeilijk combineerbaar bleef om te blijven doen, vanwege de zaak en ook vanwege haar drukke bezigheid en de vele trainingen die ze ondertussen ook reeds kreeg op K Lierse SK

Ondertussen bleef ze gedurende al die jaren bij ons haar keeper materiaal aanschaffen, alsook haar handschoenen, op een gegeven moment hebben we haar ook Torro voorgesteld om te bekijken of haar dit beviel. Na een paar maand er mee te trainen, beviel haar deze handschoen wel en hebben we gevraagd of ze bij in het Torro Team kwam als wildcard voor het seizoen 18/19, de rest vertelt ze hieronder zelf wel...

Interview Yana Wouters

Voornaam : Yana

Achternaam : Wouters

Huidige ploeg : K Kontich FC

Leeftijdscategorie : Dames 1ste Prov

Voorgaande ploeg(en) : KSC Keerbergen, K Lierse SK, KV Mechelen

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :

-> "Via de winkel. Stijn kende ik al veel langer,

Sinds mijn keepen bij Keerbergen ben ik al vaste klant in zijn winkel. Hij stelde voor om voor training de Torro's eens te proberen naast mijn vroeger vast merk."

Waarom heb je gekozen voor het Torro Team? :

-> "Na het testen van de wanten en de grip vastheid van de witte foam, alsook de slijtage die veel minder was. Moest ik niet lang twijfelen. Daarnaast, wie wil niet de kans hebben om regelmatig met de laatste nieuwe modellen te mogen spelen, welke dan nog eens voldoen aan je eigen eisen."

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :

-> "Grip, minimale slijtage"

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :

-> "voor de grip, en minimale slijtage, gekoppeld aan de realistische prijs. Ik heb in het verleden al sets gehad van veel meer geld, die na 2 wedstrijden op kunstgras erdoor waren. De grip was mogelijks idem, maar de snelheid waarmee ze in de vuilnis konden was wel iets anders. "

Zou je graag voor het seizoen 19/20 in het Torro Team blijven? :

-> "Ja, tuurlijk. Zeker weten"

Als je 1 technisch aspect zou mogen veranderen aan de handschoen, wat zou dat dan zijn? :

Ik heb altijd met half negatieve cut gespeeld. En nu met volledige. Mogelijks daar nog een extraatje in doen. En de serie uitbreiden met half negative. Al moet ik toegeven dat de negative cuts ook goed zitten.

Wij bedanken Yana Wouters alvast voor haar eerlijke en oprechte mening.

Enkele leuke foto's van Yana Wouters met haar Torro handschoenen.