Xander Helsen van K Lyra Lierse gaat exclusief voor Torro 

15-06-2019

Introductie Xander Helsen - K Lyra Lierse U19 IP

Xander Helsen is begonnen voetballen op zijn 5 jaar bij de U6 van KFC Herselt, zoals zoveel keepers tegenwoordig, is hij ook gestart als voetballer, meestal op de flank, vertelde hij ons.

Vanaf de U11 is hij doel begonnen en dit bij KVC Westerlo, waar hij 3 seizoenen zijn keepersopleiding heeft verder gezet. Daarna heeft hij nog een jaar ASV Geel gespeeld om van daaruit over te stappen naar K Lierse SK, maar toen gebeurde het slechts mogelijke voor Xander. K Lierse SK ging failliet en zo belande hij het voorbije seizoen bij K Lyra Lierse en speelde hij voornamelijk bij de U16. Seizoen 19/20 zal hij ook actief zijn bij K Lyra Lierse.

Reviews en goede commentare gaven de doorslag

Xander verteld ons : "Ik volg al een tijdje Torro Gloves op facebook en instagram, hieruit is duidelijk gebleken dat meerdere keepers of zelfs vele keepers positieve commentaren over Torro gaven, voornamelijk over langere levensduur en grip behoud voor langere tijd"

"Deze positieve reacties hebben me doen besluiten om contact op te nemen met Torro om te bekijken of er een samenwerking mogelijk was. Al vrij snel kwamen we tot de vaststelling dat dit voor beide partijenen een win-win situatie was en heb ik direct besloten om me toe te voegen tot het Torro Amateur Team Niv 1, team voor IP keepers U16 tot U19 voor 1ste-2de-3de Amateur ploegen", gaat Xander verder

Xander besluit, "Ik kijk alvast uit naar het nieuwe seizoen om men Torro's te kunnen gebruiken :-) "

Wij heten Xander Helsen van harte welkom in ons Torro Amateur Team Niv 1 en wij wensen hem veel succes voor het nieuwe seizoen en bedanken hem voor het vertrouwen dat hij mee geeft aan Torro. Thanks Torro Boy ;-)

Wil jij ook meer te weten komen over onze Torro Deals en mogelijke samenwerkingen? Vul onze Torro Deals lijst in en wij contacteren je spoedig terug.