Torro keepers onverslaanbaar in Nederlandse clash tussen Yaell Samson O13 FC Utrecht en Daan Van den Brande O13 PSV - 18/19

24-02-2019

Zaterdag 23/02/19, stond er op de Nederlandse velden een clash op het programma tussen 2 Torro keepers, ongelooflijk maar waar. FC Utrecht O13 vs PSV O13 oftewel Yaell Samson vs Daan Van den Brande

Hoe Torro terecht kwam in Nederland

Daan Van den Brande en Yaell Samson kennen we beide al enkele jaren.

Daan kennen we van in zijn periode van K Lierse SK en hij komt al jaren bij Football Store Putte voor zijn keepers materiaal. Hij is uit de regio van Putte. Aangezien hij graag met platte vinger modellen keept, hebben wij er voor gezorgd dat hij met de Torro Black Originals Flat Finger bij PSV aan de slag kon.

Yaell Samson kennen we ook al geruime tijd sinds november 2014. Wij hebben hem veelal geholpen in zijn begin periode als keeper bij VV De Meern om de juiste handschoenen te kiezen die toen beschikbaar waren op de markt. 

Toen al vonden wij het belangrijk dat kinderen een zo goed mogelijke handschoen hadden, waarbij de duurzaamheid hoog was in combinatie met een zo goed mogelijke grip. Sinds einde van het jaar 2018 is hij ook bezig met de Torro Gloves bij FC Utrecht. Dit om te bekijken hoelang ze kunnen meegaan in verhouding met hun intense trainingsactiviteiten.


FC Utrecht 013 - PSV O13 : 0-0

Het leuke aan deze wedstrijd tussen 2 Torro keepers is, dat de uitslag op 0-0 eindigde en ze dus beiden met hun Torro Gloves een clean sheet behaalden. Kan het toeval zijn dat de allereerste wedstrijd in Nederland tussen 2 keepers die met Torro Gloves spelen een clean sheet behalen? Eerlijkheidshalve moeten wij toegeven dat we eigenlijk niet in toevalstreffers geloven :-) maar het zal wel toeval zijn.

Het verslag van de wedstrijd kan je lezen via volgende link (PSV verslag)

https://www.psv.nl/jeugd/wedstrijden/wedstrijd/23-02-2019-fc-utrecht-jo13-1-psv-jo13-1.htm?fbclid=IwAR2-uPLwTksaZJYWiCajt9WZp5MHoKVA2uHTTPJbU92mBBK0tyjfilpHM3o

Daan die een penalty heeft gepakt en zo de "0" hield voor PSV, moest uiteindelijk nog vervangen worden doordat hij tot 2x toe ongelukkig in contact kwam met een FC Utrecht speler.

Yaell langs zijn kant behield ook de "0" met enkele fraaie tussenkomsten en we hebben ons laten vertellen dat beide doelmannen een serieuse bal kunnen pakken en technisch vrij sterk in hun schoenen staan voor de leeftijd van 013.

Penalty save Daan Van den Brande - PSV

Compilatie filmpje Yaell Samson - FC Utrecht vs PSV 013 : 0-0

Enkele sfeerbeelden van de tussenkomsten van Daan en Yaell