Tibo Vangeel - Keeper U12 Prov - KFC Nijlen 18/19

16-02-2019

Graag stellen we jullie Tibo Vangeel voor, keeper bij KFC Nijlen - U12 in het seizoen 18/19. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor een paar Torro handschoenen gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Tibo Vangeel


Tibo komt al een paar jaar in onze winkel en wij helpen hem altijd met de juiste handschoen te vinden, combinatie pasvorm-grip en slijtage, laatste keer dat hij nieuwe handschoenen nodig had, was eigenlijk een leuke battle tussen ons beide :-) Hij ging deze keer voor zwarte handschoenen, maar wist nog niet goed welke hij moest nemen. Uiteindelijk na een leuk rondje passen van een paar verschillende merken, is hij bij Torro terecht gekomen, zijn keuze voor Torro mag hij zelf uitleggen en dat lees je hieronder verder...

Interview Tibo Vangeel

Voornaam : TIBO

Achternaam : VANGEEL

Huidige ploeg : KFC NIJLEN

Leeftijdscategorie : U12

Voorgaande ploeg(en) : VC HERENTALS

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :

-> Via de Stijn van FOOTBALL STORE in Putte

Wat heeft jou doen besluiten om voor de Torro Handschoenen te kiezen.:

-> Heb een grip test gedaan met de handschoenen in de winkel, kon een bal enkele seconde met vingers en handpalm omhoog heffen zonder dat hij loste, ik was voor de test wat aan het twijfelen maar de test overtuigde me omdat ik de test ook gedaan heb met andere merken handschoenen en het lukte me enkel met de Torro's, dus goede grip.

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :

-> De goede pasvorm aan mijn hand en de grip.

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :

-> ja heel zeker! Omdat ze echt zalig perfect zitten aan mijn hand en vingers, ze geven me meer zelfvertrouwen. Ook voor mama en papa positief, ik verslijt normaal veel handschoenen maar deze gaan al eventjes mee zonder te veel slijtage 😊

Zou je de nieuwe modellen ook terug aanschaffen

-> Ja en deze keer ook met een kleurtje 😊

Als je 1 technisch aspect zou mogen veranderen aan de handschoen, wat zou dat dan zijn? :

-> Niks

Wij danken jou voor je leuke interview.

De handschoenen in gebruik van Tibo Vangeel

Tibo gebruikt twee paar, 1 paar gebruikt hij enkel voor wedstrijden en het andere enkel voor trainingen. +/- ongeveer 8 wedstrijden achter de rug op moment van schrijven en +/- 25 trainingen, waarvan 4 op kunstgras.

Sfeerfoto's van Tibo Vangeel

Tibo in actie