Siebe Vets van KNVL Keerbergen sluit zich aan bij het Torro Future Team

13-06-2019

Introductie Siebe Vets

Siebe Vets speelt al zijn hele jeugd bij KNVL Keerbergen. Het voorbije seizoen 18/19 speelde hij bij de U15 regionaal en dit was dan ook meteen zijn vuurdoop in de grote goal. Ook heeft hij een aantal keer bij de U17 in het doel gestaan en dit als eerste jaars U15, waar hij ook zijn mannetje heeft gestaan en goed bijgestaan door zijn keeperstrainer Jitram Eraly. 

De grootste successen die Siebe dit jaar in het doel verwezenlijkt heeft, zijn de paar cleansheets die hij achter zijn naam heeft kunnen zetten. Dit is natuurlijk waar elke keeper het voor doet en dit wordt uiteraard mede mogelijk gemaakt door zijn teammaats, wist Siebe ons te vertellen.

Hoe Siebe in contact gekomen is met Torro

Siebe vertelt ons : "Ik ben al meerdere jaren klant bij Football Store Putte, keeper speciaalzaak bij uitstek, begin seizoen 18/19 heb ik voor de eerste keer de Torro Gloves gekocht en direct bij mijn eerste training was ik verkocht."

"Zo ben ik eigenlijk al van in de beginfase dat het merk opgekomen is fan en nu door deze deal met Torro te kunnen maken, maak ik deel uit van het Torro Future Team en kan ik mee dit merk ondersteunen", gaat Siebe verder, "Het Torro Future Team biedt jonge keepers van alle niveaus de kans om aan interessante voorwaarde een deal te ondertekenen, wat dit toch wel speciaal maakt"

Ook heeft Siebe nog een boodschap voor de andere keepers, "Ik zou zeker deze handschoenen aanraden aan andere keepers, dit omwille van dat de grip super is en de minimale slijtage, wat een langere levensduur geeft en uiteraard door de deal is de prijs ook interessant."

Torro "made for winners" en idd, hij hoort er bij :-)

De grootste successen van Siebe Vets in zijn prille carrière

De grootste successen van Siebe tot nu toe in zijn carrière als jonge keeper zijn zijn matchen bij de U17 dit hij in het seizoen 18/19 als eerste jaars U15 reeds keepte en de mooie positieve commentaren die hij daarop gekregen heeft.

Net iets wat alle spelers nodig hebben, de positieve commentaren geven elke speler een boost om verder te doen. Keep it in your minds

Siebe, wij wensen je veel succes voor het seizoen 19/20, veel cleansheets er weer bovenop, keep growing en vooral, HAVE FUN !!! Bedankt voor je interview, Torro Boy ;-)

Wil jij ook meer te weten komen over onze Torro Deals en mogelijke samenwerkingen? Vul onze Torro Deals lijst in en wij contacteren je spoedig terug.