Senne Geerts - Keeper U16 Beerschot-Wilrijk 18/19

27-01-2019

We stellen jullie Senne Geerts voor, keeper bij de U16 van Beerschot-Wilrijk in het seizoen 18/19. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor Torro gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vinden, ontdek zijn bevindingen hieronder.

Samenwerking sinds 13/10/19

Aangezien wij Senne Geerts al sinds de beginperiode van onze winkel eind 2010 over de vloer krijgen en hij al jarenlang in onze winkel klant is, hebben wij reeds geruime tijd een goeie relatie met hem en zijn pa Peter Geerts, ook bezeten van het keepersvak en tevens ook keeperstrainer KSK Wavria

Senne heeft jarenlang verschillende merken geprobeerd, tot hij in onze winkel de Torro handschoenen tegen gekomen was en deze in het begin van het seizoen, naast zijn Uhlsport handschoen (wat zijn wedstrijd handschoenen waren), gebruikte als trainingspaar.

Hij is tot een zeer aangename vaststelling gekomen ivm grip en duurzaamheid, dat vertelt hij hieronder verder in een kort interview met hem.

Interview Senne Geerts

Voornaam : Senne
Achternaam : Geerts
Huidige ploeg : Beerschot-Wilrijk
Leeftijdscategorie : U16
Voorgaande ploeg(en) : VV Duffel, KV Mechelen, KSK Heist

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :
--> "Via de winkel, Football Store Putte, ik had in het begin twijfels over deze handschoenen maar toen ik deze handschoenen getest had, viel het enorm goed mee en verkoos ik deze handschoenen boven mijn handschoenen van Ulhsport. "

Waarom heb je gekozen voor het Torro Team? :
--> "omdat ik ervoor al met Torro speelde en ik vond deze handschoenen opmerkelijk goed. Dus wanneer ik de vraag kreeg moest ik geen seconde twijfelen."

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :
--> "de grip, deze handschoen heeft enorm veel grip en ook de slijtage van deze handschoen is opmerkelijk laag. Wij trainen 4 dagen per week en haast altijd op kunstgras. Het vorige merk dat ik droeg was haast op 4 weken versleten. De Torro's gaan haast 3 maal zo lang mee met behoud van grip. Mijn ouders waren tevreden met deze beslissing daar het jaarbudget aan handschoenen dankzij de Torro's fors naar omlaag ging."

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :
--> "jazeker deze handschoen heeft super goede grip en de slijtage is ook opmerkelijk goed en zeker voor de prijs is het een ongelooflijk kwalitatieve handschoen."

Zou je graag voor het seizoen 19/20 in het Torro Team blijven?
--> "Ja, heel graag omdat ik heel erg tevreden ben met deze handschoenen en het de mogelijkheid geeft steeds met de nieuwste modellen te keepen."

Enkele mooie actie foto's van Senne Geerts met zijn Torro handschoenen.