Senne Geerts - VA Beerschot verlengd contract bij Torro voor seizoen 19/20

16-06-2019

Senne Geerts is één van de jongens van het eerste uur, eerst zonder contract dan met contract en nu zijn verlenging voor het 2de seizoen met Torro te spelen. Wij zijn blij deze topkeeper in onze rangen te mogen houden. Hij speelt volgend seizoen voor het vernieuwde VA Beerschot

Senne speelde het afgelopen seizoen bij de U16 van KFC Beerschot-Wilrijk, hij vertelde ons kort zijn seizoen, "Het was algemeen een fantastisch seizoen, veel ballen moeten pakken, daaraan gekoppeld hier een daar ook wat punten mee mogen winnen voor het team. Eigen heb ik boven mijn eigen verwachtingen gepresteerd."

Enkele hoogte punten van het afgelopen seizoen

- Wedstrijd op Zulte Waregem waar we met 3-1 wonnen en een hele goeie match speelde

- De stage die ik mocht meemaken in oktober 2018 met de U18 en Beloften van KFC Beerschot-Wilrijk

- Het afsluit tornooi waar we in de strijd met STVV voor de 3de plaats mede dankzij mijn ploegmaats de "0" kon houden, waardoor het penalties werden en ik de eerste penalty pakte, waardoor we uiteindelijk 3de werden.

- In de play-offs van het seizoen 18/19 in 4 wedstrijden 3 clean sheets kon tewerkstellen en we 2des eindigden.

Zoals al wel enkele keren op social media is aangehaald.

"Torro, made for winners and clean sheets makers"

Het Torro verhaal van Senne Geert

Senne begint zijn verhaal in onze winkel te Putte : "Ik kom al heel lang in de winkel bij Stijn, ergens augustus 2019 bood Stijn me eens Torro aan als nieuw merk in de winkel, eerst was ik hier niet voor te vinden, want eigenlijk was Uhlsport men vaste merk. Maar ik dacht om te trainen, waarom niet, ik verbruik toch wel handschoenen en uit men comfortzone treden kan eens geen kwaad en ben ik begonnen zonder overeenkomst"

Senne was niet meteen overtuigd :-) " Ik was niet meteen overtuigd, maar toch besloot ik om een tweede paar te kopen, aangezien ik met mijn eerste paar toch wel wat tijd heb kunnen werken."  Wat hij daarna vertelt, is toch wel een belangrijk gegeven voor handschoenen, 

"Het 2de paar handschoenen dat ik kocht, besloot ik om ze beter te gaan verzorgen, meer water gebruiken voor elke sessies en na elke sessie ook afspoelen, ik kwam tot de vaststelling dat ze beter werden, ze waren gewoon fantastisch"

"Uiteindelijk besloot ik om met Torro matchen te gaan keepen, omdat ik ze gewoon beter en beter begon te vinden. Geloof het of niet, ik verkoos mijn Torro's boven mijn favoriet merk van de laatste jaren", mooie woorden van Senne vinden wij.

Van gewoon gebruik naar overeenkomst

Senne verteld verder "Op een bepaald moment ergens in oktober 19, plaatste mijn vader een foto op facebook waarin ik op Westerlo mijn Torro handschoenen droeg tijdens de wedstrijd, Stijn wist dit niet, want ik had ze maar gekocht voor te trainen, maar omdat ik ze steeds beter begon te vinden, begon ik ze te dragen tijdens de wedstrijden"

" Stijn van Torro nam contact met me op, om te vragen waarom ik ze ineens tijdens wedstrijden begon te dragen, toen heb ik hem verteld, dat de grip eigenlijk fantastisch was en dat ik op training er ook een langere levensduur mee had.", meldde Senne ons.

Na ons gesprek in de winkel hebben we Senne verteld dat andere keepers die in ons Elite team zaten, hetzelfde verhaal vertelde tegen ons. Hij vroeg ons toen wat het Elite Team inhield. Wij hebben hem de voorwaarden verteld en toen heeft hij geen seconden getwijfeld om mee in het Elite Team verhaal te stappen om zo exclusief met Torro te werken en dit mee verder op de kaart zetten.

3 belangrijke punten van de Torro handschoenen volgens Senne Geerts

--> Heel goede grip --> Langere levensduur --> Goede pasvorm

Senne zijn carrière tot nu toe

Zoals de meeste keepers en voetballers begint de carrière bij een regionale ploeg, zo ook bij Senne, zie hier zijn stappen.

KVV Duffel: 2009-2015 (u7-u13)
KV Mechelen 2015- 2017 ( u13-u14)
KSK Heist 2017-2018 (u15)
K. Beerschot VA 2018- ... ( U16- ...)

Wat de toekomst brengt is altijd moeilijk om te zeggen, want er spelen vele factoren mee om ergens te geraken, op welk niveau dan ook. Maar Senne is goed op weg, gedreven en vastberaden, dat zijn twee goeie eigenschappen om op verder te bouwen.


Senne zijn grootste succes tot nu toe

Op tornooi in Sneek met KV Mechelen, speelde hij een fantastisch tornooi en werd hij uitgeroepen tot beste keeper van het tornooi, dit met een sterk deelnemers veld met oa ploegen zoals Hull City, Twente, ADO Den Haag, Malmö en nog enkele andere. Als keeper geeft dit een geweldig gevoel en neem je voor altijd mee.


Senne zijn doel of wat hij graag zou bereiken in het voetbal

Zijn opperste doel is om eerste keeper te worden bij VA Beerschot, mocht dit alsnog niet lukken dan is het volgende doel om keeper te worden van een ploeg uit de amateur klasse.

Dit is de ingesteldheid die elke keeper zich dient op te leggen, het hoogst mogelijke halen uit wat je doet, op welk niveau dan ook

Wij danken Senne Geerts voor dit mooie en uitgebreide interview, wensen hem veel succes in het seizoen 19/20 en vooral veel plezier

Heb jij ook interesse om met Torro in zee te gaan en een deal te maken, klik dan op onderstaande button