Niels De Valckeneer - Keeper U15 - Royal Antwerp FC 18/19

28-01-2019

We stellen jullie Niels De Valckeneer voor, keeper bij de U15 van Royal Antwerp FC in het seizoen 18/19. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij voor Torro gekozen heeft en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek zijn bevindingen hieronder.

Samenwerking sinds 30/10/18

Wij kennen Niels De Valckeneer al sinds de beginperiode dat hij keepte, dat is nog van in zijn periode bij Zoerle Sport en hij is ondertussen ook reeds jarenlang klant in onze winkel en hebben wij hierdoor reeds geruime tijd een goeie relatie met hem en zijn pa Kurt De Valckeneer. Vroeger was Kurt ook trainer, maar sinds Niels reeds geruime tijd op een hoger niveau keept, steekt hij uiteraard zoals elke vader doet, de tijd in zijn zonen om hen alle kansen te geven.

Niels heeft ook jarenlang verschillende merken geprobeerd, tot hij in onze winkel de Torro handschoenen tegen gekomen was en wij hem gevraagd hadden of hij niet geïnteresseerd was om Torro ook eens te proberen, in eerste fase hadden wij hem voorgesteld om ze een paar weken te testen en nadien te bekijken of hij interesse had in een samenwerking.

Wij hebben hem in de winkel de handschoenen laten passen en de bal onder zijn hand geduwd en tot zijn verbazing bleef die gewoon hangen. Hij heeft ze niet moeten testen en had onmiddellijk een goei gevoel erbij, waarbij we direct de documenten in orde gemaakt hebben en hij op slag van start kon gaan met de Torro's voor de rest van het seizoen.

Lees hieronder verder en ontdek zijn verhaal.

Interview Niels De Valckeneer


Voornaam : Niels

Achternaam : Devalckeneer

Huidige ploeg : R Antwerp Fc

Leeftijdscategorie : U 15

Voorgaande ploeg(en) : Zoerle Sport, K Lierse SK

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :

--> "Via de winkel in Putte: Football Store. Ik heb al met verschillende merken gespeeld. Stijn raadde me aan om eens met Torro te proberen."

Waarom heb je gekozen voor het Torro Team? :

--> "Omdat ik zeer tevreden was van de handschoenen en Stijn voorstelde om bij het Torro Team te komen."

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :

--> "De grip en de minieme slijtage. Ik ben nu 4 maanden met de zelfde paar handschoenen aan het trainen...de grip is nog steeds dezelfde omdat er heel weinig slijtage is op de handpalm en aan de vingers."

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :

--> "Ja absoluut."

Waarom?: 

--> "om de kwaliteit van de handschoenen en omdat de grip gewoon dezelfde blijft: namelijk top. Dit is een zeer sterk punt aan deze handschoenen."

Zou je graag voor het seizoen 19/20 in het Torro Team blijven?

--> "Ja heel graag. Ik hoop dat de modellen even mooi blijven of misschien nog mooier en dat de grip hetzelfde blijft."

Als je 1 technisch aspect zou mogen veranderen aan de handschoen, wat zou dat dan zijn? 

--> "Langere velcro en misschien een iets langere bandage aan de pols. Maar voor de rest is het gewoon een topproduct."