Kurt Van Gysel versterkt het Torro Prov Team voor  seizoen 19/20

13-06-2019

Introductie Kurt Van Gysel

Kurt Van Gysel speelde het voorbije seizoen voor K. Hove Sport als vaste waarde in 4de provinciale B. Zij eindigden 3de achter kampioen Olympic Pirates Deurne-BG en Tubantia Borgerhout. In de eindronde finale ter promotie hebben ze nipt de duimen moeten leggen tegen VNA Wortel. Toch steeg K Hove Sport naar 3de provinciale door, aangezien de twee beste verliezers in de tweede fase van de eindronde door fusies ook promoveerden, als tweede beste verliezer uit de bus te komen en verruilt de kapitein van de ploeg, met zijn 41 matchen op de teller van het afgelopen seizoen 19/20, K Hove Sport voor SV Grasheide. 

Kurt Van Gysel tekent 1 jaar deal met Torro

Het seizoen 19/19 heeft Kurt reeds geproefd van Torro en blijkbaar smaakte dit naar meer. Het afgelopen seizoen heeft hij op eerste ploeg niveau met trainingen en matchen in totaal 3 paar Torro verbruikt en we hebben ze gezien en ik moet zeggen, daar mag je toch mee thuiskomen en dat vond hij ook.

Begin juni zijn we op de proppen gekomen om Torro Deals te maken met keepers van alle niveaus die het wensten, ieder op zijn eigen niveau met zijn eigen Torro Deal.

Aangezien Kurt reeds een heel seizoen met slechts 3 paar Torro heeft gedaan, had hij al snel beslist om mee in zee te gaan met Torro, hij weet wat hij aan de handschoenen heeft, zowel tijdens de match voor de grip als tijdens de training voor de beperkte slijtage.

Wij wensen Kurt alvast veel succes bij zijn nieuwe club SV Grasheide en we hopen dat hij zijn schitterende seizoen van K Hove Sport kan verder zetten bij SV Grasheide.

Torro "made for winners" en of hij er één is ;-)

Carrière Kurt Van Gysel

Kurt Van Gysel is ondertussen 36 jaar en heeft er 7 jaar K. Hove Sport opzitten (van een clubspeler gesproken), 

Zijn jeugd heeft hij doorgebracht tot zijn 16 jaar bij Stade Haacht, daarna heeft hij 1 seizoen bij Racing Mechelen in de jeugd gespeeld. Het seizoen daarna is hij als 3de keeper naar Oud-Heverlee gegaan, dat toen in 3de klasse speelde, na enkele maanden is hij daar 2de keeper geworden. In het seizoen dat volgde is ook de fusie ontstaan tussen Oud-Heverlee en het grote Stade Leuven, tot het OHL van nu.

Kurt is toen terug naar 3de klasser Racing Mechelen getrokken, waar hij als 2de keeper fungeerde.

Na het Racing avontuur is Kurt naar KRC Boortmeerbeek getrokken dat toen in 2de provinciale uitkwam, waar hij zijn eerste echte ervaringen als 20 jarige opdeed op eerste ploeg niveau.

Na KRC Boortmeerbeek is hij toen ook naar 2de provincialer Stade Haacht getrokken, waar hij als titularis onder lat heeft gestaan, hier heeft hij ook 2 seizoen verbleven. Nadien ging zijn tocht nog verder naar SK Heffen, ook dit voor 2 seizoenen, dit tot zijn 28.

Op zijn 29 is hij bij K Hove Sport terecht gekomen in 4de provinciale, waarmee hij ook direct kampioen speelde en promoveerde naar 3de provinciale. Na 2 seizoenen zijn ze terug gedegradeerd. Zijn laatste seizoen bij K Hove Sport heeft Kurt mooi afgesloten als kapitein van de ploeg en een nieuwe promotie naar derde via de eindronde. Mooie afsluiter na 7 jaar K Hove Sport, waar ze hem uiteraard liever niet zagen vertrekken na zo een staat van verdienste.

Op zijn 36ste gaat zijn avontuur verder in het seizoen 19/20 bij 4de provincialer SV Grasheide.

Wij wensen hem opnieuw een mooi seizoen toe, succes Torro Boy ;-)

Kurt van Gysel zijn 3 paar uit seizoen 18/19 - 4de Prov. B - K. Hove Sport 


Wil jij ook meer te weten komen over onze Torro Deals en mogelijke samenwerkingen? Vul onze Torro Deals lijst in en wij contacteren je spoedig terug.