Josua Lusamba - Sporting Lokeren gaat ook voor Torro

13-06-2019

Introductie Josua Lusamba - Sporting Lokeren U15

Josua Lusamba speelt sinds zijn zesde reeds bij Sporting Lokeren, tevens is hij ook de zoon van Tshilola Tshinyama, hij speelde tussen 2007 en 2013, ongeveer 130 matchen voor Sporting Lokeren. Dus voetbal is een beetje aangeboren mag je wel zeggen.

Josua staat heel nuchter in het leven, hij vertelt : "De matchen van het voorbije seizoen waren niet altijd top, hier en daar komen er ook wat mindere tussen, maar dat is niet erg, van de mindere punten leren we telkens bij en dat is zeer belangrijk. "

Connecties zorgen voor het contact met Torro

Josua vertelde ons : "Via enkele connnecties ben ik in contact gekomen met Torro en toen heb ik contact opgenomen met Torro via instagram, vrij snel kregen ik een antwoord, na wat bedenktijd en de goeie commentaren die ik van collega keepers heb  gekregen, heb ik besloten om exclusief met Torro te gaan werken voor het seizoen 19/20"

Josua heeft ook 3 punten meegedeeld waarom hij ze zou aanraden aan andere keepers. Hij gaf ons het volgende mee : " 1. Ze hebben een hele goeie grip, waardoor klemmen goed gaat, 2. Ze zijn niet te zwaar en zitten goed rond de hand en 3. ze verslijten minder snel, wat als gevolg heeft dat ik ze langer met goeie grip kan gebruiken"


De grootste successen en droom van Josua Lusamba

"Mijn grootste succes tot nu toe?, zegt Josua, "Wel dat was eigenlijk dit seizoen de penalty die ik stopte tegen Royal Antwerp FC in de play offs, we stonden 1-0 voor met nog 12 minuten te spelen. Het is geweldig om je team mee aan de overwinning te helpen en zeker door een penalty te stoppen. Uiteindelijk zijn we door deze overwinning gedeelte 2de geworden in de play offs"

Josua vertelde ons ook zijn ultieme droom en zoals je weet hadden we die vroeger allemaal ook en dromen mag en moet zelfs, zonder dromen gaan we nooit ergens geraken. Josua vertelde ons zijn droom : "Mijn droom is om ooit in de Premier League als keeper te staan en om mijn ouders, familie en vrienden trots te maken."

Wij wensen Josua veel succes voor het seizoen 19/20 en dat al zijn dromen in de toekomst mogen uitkomen, ondertussen zijn wij reeds trots op hem, dat hij deel uitmaakt van ons Torro Elite Team Niv 2. Bedankt voor het vertrouwen en je leuke interview, Torro Boy ;-)


Wil jij ook meer te weten komen over onze Torro Deals en mogelijke samenwerkingen? Vul onze Torro Deals lijst in en wij contacteren je spoedig terug.