Interview Fré Van Aerschot - Keeper 1ste elftal - KSK Heist 18/19

30-01-2019

Onze volgende keeper in het Torro Team is Fré Van Aerschot, hij speelt op het hoogste niveau van al de Torro Elite Keepers, hij speelt bij KSK Heist in het 1ste elftal in het hoogste niveau van de amateurliga (het vroegere 3de klasse) Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij in het Torro Team zit en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Samenwerking sinds 26/10/18

Fré Van Aerschot komt al enkele jaren in onze winkel, nuchtere jongen, is ook iemand die zeer veel reeds geprobeerd heeft, niets was hem teveel. 

Verschillende merken en verschillende modellen heeft hij geprobeerd op trainingen en zijn matchen. Deze waren ook allemaal goed en was op zich niets mis mee.

Uiteindelijk heeft hij op 23/10/18 zijn eerste Torro gekocht en getest, dinsdagavond na de eerste training kregen we bericht dat hij mee in het Torro Team wilde stappen, 3 dagen later heeft hij zijn overeenkomst komen tekenen en dat na amper 1 testtraining, dit voor een man die al zovele merken en modellen heeft geprobeerd.

Wat hij er zelf over vindt, lees je hieronder ....

Interview Fré Van Aerschot

Voornaam :Fré

Achternaam :Van Aerschot

Huidige ploeg :KSK Heist

Leeftijdscategorie : 1ste Elftal - 1ste amateur

Voorgaande ploeg(en) : K Lierse SK

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :

-> Ik ben in contact gekomen met Torro via de Football Store winkel in Putte en door de informatie die Stijn mij gegeven had.

Waarom heb je gekozen voor het Torro Team? :

-> Na 1 training met Torro wist ik het meteen. Goeie grip, bij elk soort weer en ook een mooi model + weinig slijtage waardoor de handschoenen lang meegaan.

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :

-> goeie grip, goeie kwaliteit dus. Weinig slijtage (ook op kunstgras). En heel mooie modellen.

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :

-> Heb het merk al aanbevolen aan anderen en er zijn er ook al die deze handschoenen gebruiken ondertussen. Keepers van heist onder andere.

Zou je graag voor het seizoen 19/20 in het Torro Team blijven?

-> Ik zou heel graag in het Torro team blijven, ik ben heel tevreden van de handschoenen en voel me er heel goed bij, dus zou niet weten waarom ik nog zou willen veranderen.

Als je 1 technisch aspect zou mogen veranderen aan de handschoen, wat zou dat dan zijn? :

-> geen opmerkingen over

Wij bedanken Fré Van Aerschot alvast om dit met ons en jullie allemaal te delen.

Enkele leuke foto's van Fré Van Aerschot met zijn Torro handschoenen.