Interview Darko Van Rie - Keeper U18 Elite - Club Brugge 18/19

05-02-2019

Onze volgende keeper in het Torro Team is Darko Van Rie, hij speelt U18 Elite bij Club Brugge en is onze hoogst spelende jeugdkeeper van al de Torro Elite Keepers, alsook zit hij in de selectie van het Belgische Nationaal U17 team. Hoe hij bij Torro terecht gekomen is, waarom hij in het Torro Team zit en wat hij goed aan de handschoenen vindt, ontdek je verder hieronder.

Samenwerking sinds 11/11/18


Darko Van Rie kenden we helemaal niet, tot en met 10/11/18 we opeens een bericht kregen van hem, dat hij op 1 of andere manier aan de Torro handschoenen aangeraakt was en deze 1 keer heeft mee getraind.

Na deze training heeft hij contact met ons opgezocht om te bekijken wat de mogelijkheden waren om met Torro te werken.

We hebben ons verhaal verteld en of hij mee in het Torro verhaal wilde instappen, aan de condities die we samen besproken hebben, ondertussen is hij ook de allereerste Belgische nationale jeugdkeeper die Torro draagt.

Hieronder kan je zijn eigen verhaal lezen, zeer interessant.

Interview Darko Van Rie

Voornaam :Darko

Achternaam :Van Rie

Huidige ploeg :Club Brugge / nationale ploeg u17 Belgie

Leeftijdscategorie : U18 / U21

Voorgaande ploeg(en) : KVC Wingene

Hoe ben je in contact gekomen met Torro? :

-> Ik had op een stage een keeper gezien met de handschoenen van Torro, en heb die dan eens uitgeprobeerd en was onmiddellijk verkocht van de grip! Dus heb ik dan een bericht gestuurd naar Stijn, om te vragen of ze mij Torro handschoenen konden geven en na veel overleg en interessante voorwaarden, ben ik nu bij de beste handschoenen terechtgekomen waar ik al mee gespeeld heb!

Waarom heb je gekozen voor het Torro Team? :

-> Ik had ze al eens gedragen zoals ik zei, en vond de grip gewoon fantastisch. Ik had dit nog nooit gevoeld. En die keeper zij dat hij ze al eventjes had dus daarom wou ik zeker bij Team Torro gaan!

Wat zijn voor jou de sterke punten van de Torro handschoenen? :

-> De sterke punten aan Torro handschoenen zijn eigenlijk heel simpel: de grip die er op de handschoenen is van in het begin en na een lange tijd er nog steeds is, ook zalig is de dikte van de handschoenen, voelt gewoon zo lekker aan als je een bal pakt. En de slijtage is zeer goed ik heb bijna niets van slijtage op de handschoenen en ik train elke dag op kunstgras (6/7). Ze zitten gewoon vast rond je hand en je voelt gewoon de dikte van de handschoenen, gewoon zalig!

Zou je dit merk aanbevelen aan andere keepers? Zo ja, waarom? :

-> Jaa ik zou dit zeker doen en zeker aan keepers die graag weinig paar handschoenen verbruiken op een jaar, want met Torro kan ik gemakkelijk 3-maand met één paar doen, in het regime waar ik in train en dat is 6 op 7 dagen gebruik op kunstgras. En ook gewoon omdat het 1 grote toffe bende is bij Team Torro.

Zou je graag voor het seizoen 19/20 in het Torro Team blijven?

-> Daar moet ik zelf niet over twijfelen uiteraard wil ik blijven!!!!

Als je 1 technisch aspect zou mogen veranderen aan de handschoen, wat zou dat dan zijn? :

-> Ik vind het allemaal top niets moet veranderd worden, maar moest ik echt zeuren is het laten wegvallen van het lusje aan de sluiting, maar dit is zeker niet belangrijk ze zijn gewoon top!

Wij bedanken Darko Van Rie alvast voor zijn open en eerlijke interview

Extra info over Torro Handschoen

Darko Van Rie heeft ons deze foto bezorgt op 05/02/18, deze heeft ondertussen een goeie twee maanden training achter de rug.

Dit in een trainingsregime van 6 op 7 dagen gebruik op kunstgras, dit betekend +/- tussen 45 en 50 trainingen achter de rug.

Hij zit in een regime van +/- 2 uur training / trainingssessie.

Verbazend toch, oh ja btw, zijn grip is nog steeds goed en ze worden afgespoeld in douche na elke training en worden absoluut NIET in de wasmachine gestoken.

Enkele leuke foto's van Darko Van Rie met zijn Torro handschoenen.