Fen De Smet - K.Groen Rood Katelijne gaat voor Torro

14-06-2019

Introductie Fen De Smet

Fen De Smet is met zijn 19 lentes jong toch al enkele jaren aan het voetballen , namelijk 14 jaar, vanaf zijn 5 dus. Kortweg zijn ganse leven. Op dit moment speelt hij bij K. Groen Rood Katelijne en fungeert hij regelmatig als 2de keeper in 2de provinciale.

Zijn eerste stappen heeft hij gezet bij K Rumstse SK, 2012-2014 was hij actie bij KV Mechelen, daarna werd het Diegemsport tot 2016 en van daaruit heeft hij Antwerpse velden verkent via Berchem Sport tot 2018 om uiteindelijk bij K Groen Rood Katelijne terecht te komen.

Fen De Smet kiest exclusief voor Torro

Fen is reeds geruime tijd klant bij Football Store Putte en begin seizoen 18/19 heeft hij ook het nieuwe merk Torro eens geprobeerd.

Fen vertelt ons, "De info die ik over Torro kreeg en reeds vernomen had van andere, heeft me toen besluiten om Torro ook eens te proberen en ik moet zeggen, ik was eigenlijk direct overtuigd van de kwaliteit"

"Uiteindelijk heb ik nu besloten om een deel uit te maken van het Torro Prov Team, aangezien ik reeds overtuigd was van de kwaliteit en sinds het seizoen 18/19 ook enkel met Torro heb gespeeld en aangezien ik toch al wat merken heb geprobeerd, moet ik zeggen dat deze me het meeste bevallen", zegt Fen

"En als ik nog een beetje meer info mag geven", gaat Fen verder, "Dan moet ik eerlijk bekennen, dat de grip fantastisch is, de levensduur langer is dan andere handschoenen en de prijsklasse lager is dan de meeste grote merken en eigenlijk de kwaliteit niet moet onder doen of zelfs beter"

Wat kunnen wij als Torro nog meer zeggen dan wat Fen vertelt :-) 

Torro "made for winners" en Fen hoort er nu ook bij :-)

Carrière Fen De Smet


Zijn eerste stappen heeft hij gezet bij K Rumstse SK, 2012-2014 was hij actief bij KV Mechelen, daarna werd het Diegem Sport tot 2016 en van daaruit heeft hij Antwerpse velden verkent via Berchem Sport tot 2018 om uiteindelijk bij K Groen Rood Katelijne terecht te komen.

Fen De Smet zijn grootste successen tot nu toe

Fen heeft ondertussen op zijn jonge leeftijd al aardig wat leuke succes geboekt. Zo heeft kampioen gespeeld met Diegem Sport bij de U15 nationale van 3de klasse was dat toen nog en 2 seizoen later heeft hij dit nog eens over gedaan met Berchem Sport bij de U17 IP-niveau

Maar het leukste zal ongetwijfeld zijn oproepingen geweest zijn voor de Belgische Nationale Selecties toen hij bij Diegem Sport speelde.


Wil jij ook meer te weten komen over onze Torro Deals en mogelijke samenwerkingen? Vul onze Torro Deals lijst in en wij contacteren je spoedig terug.