DEAL VERLENGINGEN

Het seizoen 21/22 is al bij al terug een normaal seizoen geworden. Waarbij iedereen zijn favoriete bezigheid een gans seizoen heeft kunnen uitoefenen.

Velen hebben ons het voorbije jaar weer ondersteund door met Torro verder in zee te gaan.

Sommige onder jullie hebben contract ondertekend voor meerdere jaren en dienen in deze email niks te doen.

Indien je niet wenst verder te werken met Torro om wat dan reden ook, kan je onderaan aanduiden dat je niet wenst verder te werken met Torro. Gelieve dit voor vrijdag 07/04/22 door te sturen.

Wanneer je aangeeft dat je verder werkt met Torro, hoef je niet terug het contract te komen ondertekenen, dan loopt de deal gewoon verder.

Ongeacht wat je keuze ook is, wij wensen iedereen alvast een leuk einde van het seizoen en voor diegene die stoppen met Torro, wensen we jullie veel succes met je verdere carrière en vergeet niet, onze deur staat altijd open voor jullie ;-)

Via deze link kan je aangeven of je al dan niet wenst je overeenkomst te verlengen. Uiteraard hopen wij jullie het seizoen 22/23 of langer ook te mogen verder helpen.

Laat ons via onderstaand formulier weten, hoe wij je voor het seizoen 22/23 kunnen verder helpen, zodat wij het nodige kunnen doen om voldoende voorraad te voorzien, nieuwe productie is reeds bezig, met terug een nieuwe collectie :-)